Veelgestelde vragen

Op deze pagina vind je antwoorden op veelgestelde vragen over de Water Battle. Staat jouw vraag er niet bij? Stel dan je vraag via het contactformulier onderaan de pagina of bel of e-mail ons.

De Water Battle is gratis te downloaden en te spelen. De uitgebreide versie wordt momenteel ook aangeboden door Vitens, Dŵr Cymru Welsh Water en Anglian Water

Doet jouw waterbedrijf nog niet mee? Laat dan hier je gegevens achter en wij doen ons best om de Water Battle ook bij jou beschikbaar te maken.

Je kunt op verschillende manieren je verbruik bijhouden in de Water Battle. Als je een slimme watermeter hebt, kan je deze koppelen*. Je kunt ook je meterstanden bijhouden in het spel of een geschat verbruik berekenen.

Verbruik bijgehouden met een slimme watermeter of ingevoerd via meterstanden is heel nauwkeurig. Schattingen zijn minder nauwkeurig. Nederlanders gebruiken gemiddeld 119 liter per persoon per dag. Als je normale verbruik hier in de buurt zit, dan geeft de Water Battle en goede schatting. Ligt jouw gebruik hier verder vanaf? Dan kunnen onze resultaten afwijken.

De meerwaarde van je geschat waterverbruik is dat je inzicht krijgt in welke activiteiten veel water gebruiken. Wat hiervan de invloed is op je totale verbruik en wat je kunt doen om water te besparen.

* Het koppelen van een slimme watermeter wordt momenteel alleen ondersteund voor klanten van Anglian Water

Wat leuk dat je de Water Battle voor jouw klanten wil inzetten om bewuster om te leren gaan met water. De Water Battle Zomereditie is te spelen in heel Nederland. Neem contact op met Grendel Games voor meer informatie.

Dat vinden we heel vervelend! We hebben de Water Battle uitvoerig getest. Toch is het altijd mogelijk dat er een foutje in zit.

Als je vast loopt in het spel, probeer dan het level opnieuw te starten via het pauzemenu. Helpt dit niet, probeer dan de game opnieuw op te starten. Voor Apple druk je 2x op de home knop en swipe je de game of app naar boven om hem helemaal af te sluiten. Voor Android open je je multitaskoverzicht. Nieuwere telefoons en tablets hebben hiervoor een eigen knop naast je de home-knop. Bij oudere toestellen kan het multitaskoverzicht worden geopend door de home-knop een paar seconden ingedrukt te houden. Daarna veeg je de game of app naar links of naar rechts om hem af te sluiten. Start de game of app daarna weer op en kijk of het probleem is verholpen.

Helpt het bovenstaande niet om je probleem te verhelpen? Stuur dan een beschrijving van het probleem naar bug@grendelgames.com. Wij gaan er dan meteen naar kijken.

Stel een vraag

Staat jouw vraag er niet bij of heb je een andere probleem? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder.

We gebruiken je persoonsgegevens alleen om je te helpen en we gaan netjes met je gegevens om volgens ons privacybeleid.

Bel of e-mail ons

Neem je liever telefonisch of per e-mail contact op? Dat kan natuurlijk ook!

Vitens klantenservice

Anglian Water klantenservice

Bereikbaar op werkdagen
van 08:00 tot 20:00 uur

Welsh Water Logo

Dŵr Cymru Welsh Water klantenservice