Veelgestelde vragen

Op deze pagina vind je antwoorden op veelgestelde vragen. Zit het antwoord er niet bij? Stel dan je vraag via het formulier onderaan de pagina.

Te gek! Wat leuk dat je meedoet. De volgende stap is het downloaden van de Water Battle App via de App Store of Google Play. Zoek op¬ Water Battle App om hem gemakkelijk te vinden of klik hier.

Als je de Water Battle App hebt geinstalleerd, kan je een account aanmaken in de app met de activatiecode die je van je waterbedrijf hebt ontvangen.

Nu heb je direct inzicht in je waterverbruik. Verder kan je nu ook je partner of kinderen uitnodigen om de Water Battle Game te gaan spelen.

Om de Water Battle serious game te kunnen spelen moet je waterbedrijf het spel inzetten op jouw waternetwerk. Verder heb je een slimme watermeter nodig. Deze houdt je waterverbruik bij, waarmee je meespeelt in het spel.

Doet jouw waterbedrijf nog niet mee? Of heb je nog geen slimme watermeter? Laat je gegevens achter en wij doen ons best om ook de Water Battle bij jou beschikbaar te maken.

Neem contact op met jouw waterbedrijf en vraag of je mee kan doen met de Water Battle. Uitnodigingen worden per post of per e-mail verzonden. Voor de zekerheid kan je je ongewenste post of spamfolder in je e-mailapplicatie bekijken. Misschien zit de uitnodiging daarin.

In het hoofdmenu tik je op de Spelers-knop. Hier kan je nieuwe spelers aanmaken. De app toont vervolgens een activatiecode, waarmee je kind(eren) of partner de Water Battle Game kunnen activeren.

Zij downloaden gemakkelijk de Water Battle Game via hier. Als ze het spel voor de eerste keer opstarten, vraagt deze meteen om de code. Als ze eerst de demo hebben uitgeprobeerd, dan kunnen ze vanuit het hoofdmenu tikken op Reset Demo om de nieuwe activatiecode in te voeren.

Neem hiervoor contact op met je waterbedrijf.

Wat leuk! Voor waterbedrijven hebben we een speciale pagina met meer informatie. Ook kun je hier je gegevens achterlaten, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Stel een vraag

Staat jouw vraag er niet bij of heb je een andere probleem? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder.

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van de Water Battle en andere serious games. Schrijf je dan hier in voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

© Grendel Games 2018